Evenimente

Evenimente Salubri SA Aleșd

Proiect ecologizare orasul Alesd - CLEAN IT UP!

Proiect ecologizare orasul Alesd - CLEAN IT UP!

Colectarea selectiva - SMID

Reprezentanți în cadrul proiectului Leaders- ,,Exploratori de viitor", în parteneriat cu fundația Holcim, au demarat proiectul de ecologizare desfășurata în orașul Aleșd- CLEAN IT UP!-ecologizarea unor spații, cu scopul oferirii unui spațiu optim de desfășurare al activităților zilnice și de petrecere a timpului liber în comunitate. Acțiunea a avut loc Vineri 22.10.2021 urmand ca a doua etapa sa aiba loc in cursul lunii noiembrie. Voluntarii au fost elevii Liceului teoretic ,,Constantin Șerban" și ai Colegiului tehnic ,,Alexandru Roman" Aleșd. 

In acest sens, "reprezentantii acestui proiect multumesc angajatilor SC SALUBRI SA pentru implicarea in proiect precum si pentru materialele si logistica pusa la dispozitie pentru desfasurarea activitatii respective".

Primul transport de deseu biodegradabil - ECO Bihor

Primul transport de deseu biodegradabil - ECO Bihor

Colectarea selectiva - SMID

In cursul saptamanei trecute, s-a executat primul transport de deseu biodegradabil catre ECO Bihor, respectand indicatorii/tintele privind deseurile, conform SMID. Conform analizelor efectuate de specialistii de la Depozitul ECO Bihor si precum si a notelor de cantar, calitatea deseului biodegradabil depus de SC Salubri SA a fost de nota 10. Calitatea acestui deseu a fost dat de colectarea acesti fractii numai de la persoane juridice, precum si datorita deseului vegetal colectat.

Cu aceasta cale, rugam cetatenii orasului Alesd, sa acorde o atentie sporita privind colectarea selectiva, un grad de colectare selectiva superior fiind resimtit in tarife mult mai scazute decat daca deseul este amestecat si considerat ca deseu rezidual.

In prespectiva, ne dorim sa putem depozita si transporta deseu biodegradabil si de la populatia din orasul Alesd.

Va multumim pentru sprijin si intelegere..

Montare panouri informative cu tipul deseului colectat/transportat

Montare panouri informative cu tipul deseului colectat/transportat

Colectarea selectiva - SMID

Pentru informarea corecta a cetatenilor din zona 2 cu privire la tipul deşeului colectat si transportat de autogunoierele din flota SC SALUBRI SA , s-au montat pe structurile autogunoierelor(in partea dreaptă) panouri informative cu tipul deşeului colectat şi transportat de autogunoiera respectivă. 

Odata cu modificarea colectarii tipului de deşeu conform cu planificarea zilnica , conducatorul auto va monta panoul aferent tipului de deşeu colectat-transportat.

Colectarea selectiva in UAT ŢEŢCHEA

Colectarea selectiva in UAT ŢEŢCHEA

Colectarea selectiva - SMID

Primăria Comunei Țețchea, cu sprijinul Geocycle, parte a grupului Holcim România a realizat un videoclip educativ referitor la colectarea selectivă, reciclarea și co-procesarea deșeurilor.

”Scopul acestui material este de a oferi informații si sprijin cetățenilor Comunei Țețchea și nu numai, cu privire la modul în care se realizează colectarea selectivă. Le mulțumim tuturor partenerilor implicați în proiect: SC Geocycle SRL, Școala Gimnazială nr. 1 Hotar și SC Salubri SA,” - Primăria Ţeţchea

Colectarea selectiva in zona 2 - interviu

Colectarea selectiva in zona 2 - interviu

Colectarea selectiva - SMID

COLECTAREA SELECTIVA - Menținerea mediului curat depinde de fiecare dintre noi. Hai să colectăm selectiv, pentru noi!

COLECTAREA SELECTIVA - Platesti cat arunci!

COLECTAREA SELECTIVA - reducerea poluarii, contributia la păstrarea apei curate, conservarea resurselor naturale neregenerabile și reducerea consumului de energie

COLECTAREA SELECTIVA - Judetul Bihor, judet curat!

 

Interviul se poate vizualiza:

- https://logopaper.com/2021/03/11/georgiana-mentinerea-mediul-curat-depinde-de-fiecare/

- https://www.alesdonline.ro/local/alesd/interviu-cu-directorul-salubri-alesd-o-data-cu-inceperea-colectari-selective-deseurile-nereciclabile-au-scazut-cu-30-fata-de-2020/