Evenimente

Evenimente Salubri SA Aleșd

Ziua copilului sarbatorita la Strandul Termal Alesd - 07.08.2021

Ziua copilului sarbatorita la Strandul Termal Alesd - 07.08.2021

Strand Termal Alesd

Buna ziua tuturor !!!

Vacanta de vara trece cu pasi repezi dar asta nu inseamna ca nu ne gasim timp pentru distractie !!!

Sambata 07.08.2021 in strandul nostru,vom organiza o zi dedicata copiilor !!!

Incepand cu orele 12 , SC SALUBRI SA va invita sa sarbatoriti "ziua copilului", locatie STRANDUL TERMAL ALESD. Se vor organiza concursuri de desene pe asfalt, alergare in sac, jocuri cu cercurile (toate acestea realizate cu ajutorul "Clubului Copiilor din Alesd"), demonstratie de karate sustinuta de " Clubul Csc Karate Alesd", apoi distractia continua in toboganul gonflabil pus la dispozitia tuturor copiilor (toate acestea desfasurandu-se cu ajutorul volutarilor asociatiei "Ready to Help", Centrului Turistic Alesd si a Primariei Orasului Alesd).

Le aducem multumiri partenerilor nostri(Clubul copiilor din Alesd, Clubul CSC Karate Alesd, Centrul Turistic Alesd si Primaria orasului Alesd): si sponsorilor : Produse Moldovenesti, La Stradă, Anca si Nelu Tinc, Dan Turcus pentru surprizele si premiile oferite copiilor participanti !!!

Va asteptam in numar cat mai mare !!!

Deschiderea strandului termal Alesd

Deschiderea strandului termal Alesd

Strand Termal Alesd

Angajatii SC Salubri SA lucrează intens în Ștrandul Aleșd, unde au fost necesare efectuarea unor lucrari de reparatii si modernizare(inlocuirea pavajului existent, curatarea si igienizarea bazinelor, toaletarea copacilor, tunderea gazonului, reabilitarea instalatiilor sanitare, modernizarea vestiarelor, toaletelor etc)

Ștrandul Termal din Aleșd are un bazin special amenajat pentru copii cu adâncimi de 30 cm, respectiv 60 cm. Ștrandul are un bazin pentru înot cu o adâncime maximă de 1,8. Pentru doritori, ștrandul are și un bazin cu apă termală cu o adâncime maximă de 1,3 metri pentru tratament.

Programul precum și tarife de acces în ștrand vor fi comunicate ulterior până în data deschiderii.