Evenimente

Evenimente Salubri SA Aleșd

Containere si pubele montate in alveolele de pe drumul DN 1H Alesd -Sinteu

Containere si pubele montate in alveolele de pe drumul DN 1H Alesd -Sinteu

Salubritate

Primăria Aleșd si Salubri SA a montat containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor pe drumul DN 1H Aleșd – Șinteu.

 

„Mulțumim domnului primar Ioan Todoca și tuturor celor implicați în această acțiune și îndemnăm pe toți cei care tranzitează această zonă, să arunce deșeurile în pubelele și containerele puse la dispoziție de Primăria Aleșd”, a precizat pentru AlesdOnline, consilierul local UDSCR, Milan Manyura.

Depozitarea si colectarea deseurilor in zona Obor

Depozitarea si colectarea deseurilor in zona Obor

Salubritate

Odata cu implementarea sistemului de management integrat al deseurilor (SMID) in zona 2, deci implicit si in orasul Alesd, SC SALUBRI SA presteaza pentru prima data, incepand cu 01.03.2021, serviciul de salubritate si in cartierul Obor, in ziua de joi ale fiecarei saptamani.

De asemenea, s-au demarat urmatoarele actiuni de sprijinire si constientizare a cetatenilor din zona Obor privind colectarea deseurilor pe platforma amenajata pentru acest scop:

- dotarea platformei cu un container de 4000 litrii, alocat depozitarii deseurilor reciclabile

- mentinerea curateniei in zona containerelor si adiacenta acesteia, prin munca prestata de asistatii sociali

- strangerea de catre asistatii sociali a deseurilor depozitate ilegal in zona Uzinei de Apa

In consecinta, rugam cetatenii din zona Obor sa incheie contracte de salubritate primind si recipientii si sacii aferenti depozitarii deseurilor , acest serviciu de utilitate publica fiind obligatoriu sa fie prestat de catre operatorul de salubritate pentru toate gospodariile locuite, evitandu-se astfel posibilele amenzi sau taxe speciale impuse de administratia locala sau alte institutii publice.

Felicitari tuturor persoanelor din zona Obor, care au constientizat importanta si necesitatea contractarii serviciului de salubritate si implicit a colectarii selective si au depozitat deseurile reciclabile in containerul aferent(frecventa de umplere/ridicare fiind o data la 2 saptamani)!