Evenimente

Evenimente Salubri SA Aleșd

ASISTATII SOCIALI - au venit la MUNCĂ!

ASISTATII SOCIALI - au venit la MUNCĂ!

Asistati sociali

Odata cu cresterea numarului de asistati sociali la nivelul orasului Alesd, numarul celor repartizati la SALUBRI a crescut.

IMPREUNA CU EI, DORIM FACEM CURAT in cartierul OBOR si in zonele limitrofe in special pe malul Crisului si in zona canalului din vecinatatea cartierului.

Speram SA AVEM SI REZULTATE cu ei!

Curatenie in cartierul OBOR

Curatenie in cartierul OBOR

Asistati sociali

Datorita cresterii semnificative a numarului de asistati sociali, actiunile intreprinse de angajatii salubri cu ajutorul asistatilor vor cuprinde tot cartierul, astfel incat zona respectiva sa devina mult mai curata.

ACTIUNEA CURATARE ZONA OBOR 2024

ACTIUNEA CURATARE ZONA OBOR 2024

Asistati sociali

In data de 08.01.2024, angajatii SC SALUBRI SA precum si utilajele specializate au participat la o actiune ampla de curatenie a zonei in care se depoziteaza deseuri de catre cetatenii din cartierul OBOR.

Rugam cetatenii care depoziteaza deseurile in cele 5 containere cu capacitatea de 4000 de litrii sa depuna eforturi pentru a depozita aceste deseuri in containerele respective si nu in jurul acestora. Totodata avem rugamintea ca deseurile reciclabile(flacoane, doze, carton etc) sa fie depozitate in containerul special pentru aceste tipuri de deseuri(cel din grilaj de sarma)

SALUBRIZAREA ACESTEI ZONE A FOST ASIGURATA INTOTDEAUNA prin serviciul de salubrizare, cu o frecventa de 2 ori/saptamana inclusiv prin aportul adus de asistatii pusi la dispozitie lui SC SALUBRI(zilnic).

Multumim pentru intelegere!

Curăţenia de primăvară - luna Martie 2021

Curăţenia de primăvară - luna Martie 2021

Asistati sociali

In vederea eficientizării activităţii de măturare stradală pe raza oraşului Aleşd, Primăria Aleşd a repartizat către SC Salubri SA un număr semnificativ de persoane din categoria Asistaţi Sociali.

In cursul lunii Martie 2021, activitatea desfăşurată de asistaţi a fost preponderent în zona Obor si lângă Uzina de Apă, unde s-au strans zilnic intre 40-50 de saci cu plastice si hartie precum si asigurarea curateniei in jurul celor 4 containere de 4000 de litrii.